2013. dec. 22.

Blue World & SM Town Week

Sziasztok!
Sajnos mostanában nem kerültek fel frissek az oldalra. Ebben a hónapban eléggé sok dolgunk volt így, most kicsit bepótoljuk a lemaradásunkat. Remélem nincs harag és örülni fogtok az kis összefoglalónak

Már megjelent a fiúk Blue World mv videójának a teljes változata is. Ezt már megosztottuk a facebookos oldalunkon, de ide is felkerül.

Blue World-ös képek 
























SM Town Hét

Az SM Town művészek egy egyhetes koncert-fesztivál sorozaton vesznek részt.
Az " SM Town hét" egy kicsivel több napig tart December 21-29.-éig fog tartani, ebben a karácsonyi szezonban. A koncerten a legkedveltebb csapatok lépnek fel mint a Super Junior, TVXQ, Girls 'Generation, f (x), EXO és a SHINee.
TVXQ koncertje ígéretesnek ígérkezik, hiszen a fiúk ebben az évben lettek 10 évesek. A csapat igazán különleges fellépést tervez az eseményre.
Az SM Town hét 21.-én indult. 21.-én a Shinee 3 órás solo koncertet adott a "The Wizard" ( Varázsló) címmel.
Az öt tag előadta a nyitó szakaszban a "Hitchhiking", "Nightmare", és "Dream Girl"-t, majd folytatták a showt a régi és új dalaikkal Replay", "Love Like Oxygen", "Juliet", "Ring Ding Dong" stb.. Végezetül előadták a  "Honesty" és "Sleepless Night" és Koreában elsőként előadott "In My Room" dalt, valamint Taemin által írt "Cry For Me" és"Get Down"-t.
A Super Junior tagok is voltak az előadáson. Twitteren osztották meg gratulációjukat és a Shinee koncertre való készülődést.

Donghae twitter feltöltése: S H I N e e, v á r j a t o k. A h y u n g - o k ú t o n v a n n a k!! Heh. Kintex ! Choi sofőr, Gyerünk! 
Siwon twitter feltöltése: bámulatos show #SMTOWNWEEK#SHINee

Ma December 22.-én az SM Town Week Pekingben folytatódik. A fiúk már Pekingben vannak.
Siwon tweet:
Arrived in Beijing^^ With Donghae from yesterday 
Kyuhyun tweet:
Kyuhyun came back to Beijing!!!! Long time no see!! Did you miss me (☆_☆)?
Donghae twitter:
I’m already arrived!! where everyone be!! I really miss you all!!
 Reptéren:







Forrás: sup3rjunior.com, facebookos oldalunk , allkpop.com, twitter.com
~ Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése