2013. szept. 3.

Donghae mexikói éttermet nyitott :)

Sziasztok!
Gondolom már hallottatok róla, hogy egy újabb Super Junioros cég alakult. Donghae egy mexikói éttermet nyitott Gangnamban.

Nehéz találni egy jó taco-t Seoulban, de a Super Junioros Donghaenak köszönhetően már könnyebb dolguk lesz a koreaiaknak akik tacora vágynak. 

















Az SM idol a Twitter fiókon keresztül mutatta meg az új éttermét a Grill 5 Taco-t.
Azt írta "Grill 5 Taco Cheongdamdong( Chungdam) 88-10 bunji-ban található. Szeretem Taco # mindenki élvezze  a taco-t. "

Annak érdekében, hogy megünnepeljék az új mexikói étterem nyitását, Donghae a Super Junioros barátokkal Kanginnal, Siwonnal, Sungminnal és Eunhyukkal összeült, hogy gratuláljanak neki barátai és megkóstolják közösen a tacot.
Donghae készített egy fotót, a következő üzenettel: "Most ^ ^ a Chungdam Grill 5 Taco-ban ^ ^ Jó éjt! Köszönöm ELF-eim. "
Grill 5 Taco Chungdamban található, Gangnam szomszédságában Szöulban.( Az SM épülete sincs tőle messze ;) )
A Grill 5 Taco személyre szabott menü sort kínál ami koreai száj ízre van alakítva. A egyik nagyon népszerű menü a Double Fűszeres Csirkés Taco és Kimchi Quesadillas.
Hmmm.... :P

Grill 5 Taco egy  franchise étteremlánchoz tartozik, ahol igazi mexikói ételeket kóstolhatunk meg, mint például a quesadillas-t, a burritot és a tacot. Ez a franchise-étterem felkerült Korea 10 legjobb kulináris étterem listájára mint legjobb Mexikói étterem.

Forrás:http://thesuperjuniorhandbook.com/,http://sup3rjunior.com/,http://www.dreamersradio.com/, google.com
Nóci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése