2013. júl. 10.

Frissek :)

Sziasztok!
Már megint lemaradtunk pár dologról, de bepótolom és hozom a frisseket ;)

KBS "Hello" műsorban részt vettek Henry, Ryeowook, Eunhyuk és három Exo-s fiú. Az adást már régen felvették, de igazából csak  Július 8.-án adták le a KBS csatornán.
Közösségi oldalon a frissek:
 Siwon
Boldog Születés napot testvérem Heechul. Mindig szeretlek.
Úton, már leszállt az éj.
Köszönöm Singapore.  Találkozunk majd újra.
Kangin
Donghae
Bontae Múzeum Jeju-szigeten, amit Kyu Hyunnal utoljára látogatottunk meg .. A jeles építész Tadao Ando, ő tervezte ezt a helyet és ez olyan szép. Az ilyen helyekre mennem kell! ^ ^ Szeretem! ^ ^
Kyuhyun
Lotte Duty Free
Yesung
Ryeowook
Heenim, boldog születésnapot ~ ~ ^ ^!!  Heechul-ee hyung gratulált magának a születésnapján ~ ~ ^ ^! Miután visszatérsz a hadseregből újra együtt tevékenykedhetünk ~! Hiányzol a TV-ből Kim Heechul ~~~♥
Ryeowook Kim Younghee noona-val :)
Sunyounggie-el az első előadáson  ~ ~ ~! ^ ^ jó volt ma (,) High School Musical a legjobb ~ ~ ~ kyakya gabriella meg ~ ~ ~ ^ ^ illegálisan letöltött kép ㅋ ㅋ 
2013.07.09. twitter feltöltés :) ^.^
Zhoumi
Heechul-ge, boldog születésnapot! Köszönjük, hogy vigyáztál rám az elmúlt években, bátorítottál  amikor ideges voltam! Nincs Twitterem, de van weibom, még akkor ha te ezeket nem használod sokan szeretnek.

Henryről - a Choongjoo Koncerten :):


Kisebb cikkek/hírek:

Shindong igaz, hogy a barátnőjének hitelkártyát adott? "Anyum nagyon szomorú volt e miatt."
Super Junior tagjáról Shindongról kiderült, hogy ő egyszer a barátnője szülinapjára egy hitelkártyát adott.

A KBS2 "Mama Mia"műsorban ma (Július 10.-én) Shindong volt, mint MC és azt mondta: "Az édesanyám és a barátnőm együtt szokott iszogatni, mikor én nem vagyok ott."
Shindong  folytatta: " De mielőtt anyukám válaszolt a barátnőmnek addig azt kérdezte tőle:" Shindong neked is adott egyet? "( hitelkártyát)
Az MC-től kérdezték: "Ez volt az, ami lesokkolta az anyádat a legjobban (a barátnőddel kapcsolatban)?" És azt válaszolta: "A barátnőm végül lenyugtatta, azt mondta,hogy szükségese volt valamire,úgyhogy csak egyszer adtam neki a hitel kártyát."
Shindong: "Szóval anyám nagyon szomorú volt, mikor kiderült."

Kyuhyun főzőtudománya:

Super Junior Kyuhyunja bebizonyította, hogy nem csak egy kpop idol, aki  nemcsak énekével varázsolja el a rajongókat, hanem szeretné ha a női rajongok szerelembe esnének a főző tudományáért is.a
Nemrégiben Kyuhyun a KBS "Happy Together 3" show vendége volt Henryvel. Rajongók igazán egleődtek mikor  kiderült,hogy Kyuhyun is fog főzni. Az a srác aki tud őzni plusz pontokkal indul egy lánynál, a lányok szeretik,ha egy fiú tud főzni nekik valami finomat. Ezt a tényt Kyuhyun is tudja.
Kyuhyun a Séf, megosztotta a showban a receptjét. A főző sarokban ezt a receptet egy verseny keretein belül a 4minute tagja HyunA is elkészítette. Kyuhyun elmondta: "Ez egy olyan recept, amit minden srác megtud csinálni" HyunA is elmondta a véleményét: " A lányokat ez igazán boldoggá tenné, ha egy srác ezt készíteni el nekik."
Kyuhyun elsőnek felhevítette a serpenyőt, majd bele tett egy kis olajat. Miután a kívánt hőt elérte, ő  tört édesburgonyát tett a serpenyőbe. Aztán nyakon öntötte Alfredo mártással. Ezután, hogy ő hozzá adta a piros és zöld paprikát, kukoricát és olajbogyót. Azt is mondta, hogy nagyon fontos, hogy a listánkon szerepeljen ananász szeletek camembert sajttal, ez is nagyon ízletes. Ő befejezés képen rakott az ételre mozzarella sajtot és íme! Mielőtt elfogyasztod, előtte várd meg, hogy a sajt elolvadjon.

Ez egy kellemes étel, amit minden lánynak meg kell kóstolnia, utána pedig elnyerheti a Super Junior maknae Kyuhyunját.
Az SS5 turnéról:

Super Junior egy nagy áttörést tudhat magának. Kb. 1 milliós közönség nézte végig az exkluzív koncertjüket. 
Super Juniornak továbbra is folytatódik a világ körüli turnéja a Super Show 5, aminek nagy sikerei voltak Szöulban és Sao Paulo, Buenos Aires, Santiago, Lima, Jakarta, Hong Kongban és így tovább. Július 6-án,  a Super Junior  10.000 hallgatónak foglalta el a szívét és előadtak egy fantasztikus koncertet, ami tele volt változatos zenével, előadással és látványos színpadi hatásokkal. Ez a koncert a szingapúri Indoor Stadionban volt. 
Super Junior exkluzív koncertje a Super Show, amely 2008 februárjában kezdődött, ezen több mint egy millió hallgatóság vett részt, 79 koncert alatt három turné volt Ázsiában és két világ körüli turné...
A Super Show egyre jobban növeli a Super Junior globális népszerűségét. Új rekordokat döntenek, minden koncerten valami újat mutatnak és a különböző Ázsiai műsorokban megmutatják, hogy a név kötelez és törekednek mindig a legjobbra.A szingapúri koncertben 25 változatos dal volt, beleértve a legnagyobb slágerek, mint a "Sorry Sorry", "Bonamana", "Mr. Simple", "Sexy, Free & Single" és az albumok dalai. A koncert alatt a rajongók vadul éljeneztek a bandának.
Super Junior azt mondta: "Amikor elkezdtük ezt a világ körüli turnét az volt a célunk, hogy meghaladjuk 100 Super Show koncertet és egymillió hallgatóság hallja a dalainkat, mi örülünk, hogy máris elértük a céljainkat. Szeretnénk köszönetet mondani a rajongóknak a világ minden tájáról, amiért a Super Showt támogatják és megpróbáljuk még jobban, hogy elérjük a 100 koncertet a turnén. "

Super Junior folytatni fogja a Super Show 5 világ körüli turnéját, Japánban a Tokyo Domeban július 27-én és 28.-án.

Sukira Ryeowookkal :) :




DIMF Award - Sungmin:
Forrás: sup3rjunior.com,
Nóci

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    En is kerek Kyuhyun.... nekem is :D Hiiij de kis cuki Sungmin :*:*:* na meg Ryeowook, de hat en elfogult vagyok veluk :D Na meg remelem meg sok sok Super Show lesz, ja es mikor ujra egyutt lesznek akkor egy oriasi Super Show lenne a legjobb. :D Jaj Shindong... ejnye ejnye, lanyok kezebe sose adj hitelkartyat :)).
    Koszi a frisset!!!
    Puszi, Edina... :)

    VálaszTörlés